Alle mensen zijn familie!

О книге

Автор книги - . Произведение относится к жанрам научные доклады, общая биология, научно-популярная литература. Оно опубликовано в 2023 году. Книге не присвоен международный стандартный книжный номер.

Аннотация

Het is wetenschappelijk bewezen dat de mens een gemuteerde aap (Homo sapiens) is en dat de naaste verwanten van ons volgens het gedecodeerde genoom primaten zijn. Al het andere (creationisme, de "selectiviteit" van bepaalde volkeren) is niets meer dan zelfbedrog. De mens verscheen, net als andere wezens, niet als gevolg van de acties van "goddelijke krachten", maar alleen door mutaties, genetische veranderingen.

Читать онлайн Андрей Тихомиров - Alle mensen zijn familie!


Alle mensen zijn familie! Het is wetenschappelijk bewezen dat de mens een gemuteerde aap is (Homo sapiens), en de naaste verwanten van ons, volgens het gedecodeerde genoom, zijn primaten. Al het andere (creationisme, "selectiviteit" van bepaalde volkeren) is niets meer dan zelfbedrog. De mens verscheen, net als andere wezens, niet als resultaat van "goddelijke krachten", maar alleen als resultaat van mutaties, genetische veranderingen. Een belangrijke mutatie vond ongeveer 2,4 miljoen jaar geleden plaats in een gen dat de ontwikkeling van de kaakspieren regelt en dat bij de moderne mens MYH16 wordt genoemd. Als gevolg van deze schijnbaar onbeduidende verandering in het genoom begonnen de kaakspieren van onze voorouders te verzwakken, wat het gebruik van de eerste werktuigen dwong – een graafstok en een kern (bewerkte steen), het toekomstige prototype van de scepter en koninklijke macht. Het was de verandering in de kaakspieren, die, nadat ze minder krachtig waren geworden, minder druk uitoefenden op de schedel, zorgde voor een andere structuur, waardoor het een veel groter brein kon ontwikkelen, omdat alleen menselijke welpen niet-volgroeide plaatsen op het hoofd hebben ( fontanellen) die na 3-5 jaar strakker worden. Geen enkel ander levend wezen heeft dit! Volgens het laatste wetenschappelijke onderzoek komt de hele moderne, diverse mensheid uit één kleine Afrikaanse stam. Maar er waren andere soorten mensen: Neanderthalers, Pithecanthropes, Sinanthropes en anderen, sommigen stierven uit, sommigen geassimileerd met Homo sapiens.

Er is ook een wiskundig bewijs van verwantschap, in dit geval in termen van een exponentiële toename van het aantal familieleden (met een gemiddeld verschil tussen generaties van 25-35 jaar): elke persoon heeft er 1, twee ouders hebben er 2, ze hebben ook twee ouders, dat wil zeggen vier 4, verder 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024, 2048… 8 589 934 592 Met andere woorden, 1000 jaar geleden had elke levende persoon meer voorouders dan nu leeft op de hele wereld. Het antwoord op de paradox is simpel: in feite zijn er vele malen minder voorouders, omdat mensen incestueuze contacten (incest) aangingen, vaak zonder het te vermoeden. Als je teruggaat naar meer oude tijden, dan zullen er natuurlijk nog meer voorouders zijn.


Рекомендации для вас