Мама 3.0: хочу i буду! Усвідомлене виховання через любов та прийняття

О книге

Автор книги - . Произведение относится к жанрам общая психология, современная русская литература, прикладная литература. Год его публикации неизвестен. Международный стандартный книжный номер: 9785448324338.

Аннотация

Для майбутніх і нинішніх мам, які хочуть виховати щасливих дітей. Не потрібно гаяти час на безліч батьківських тренінгів. Відповіді вже у ваших руках: як пройти з дитиною шлях від народження до школи.

Читать онлайн Альона Попова - Мама 3.0: хочу i буду! Усвідомлене виховання через любов та прийняття


© Альона Попова, 2016

© Олександра Барчишина-Матусенко, фотографии, 2016


Перекладач та коректор Людмила Крилова

Дизайн обкладинки Ярослав Загоруй


ISBN 978-5-4483-2433-8

Создано в интеллектуальной издательской системе Ridero

Подяки

Я б не відбулася як мама без величезної підтримки коханого чоловіка та моїх постійних вчителів – Артемка й Тимофійка.


Дякую моїм мамі, бабусі, друзям і близьким за віру й підтримку.


Київській Школі Монтессорі:


– за безперервну роботу з батьками і виховання не лише чудових малюків, а й усвідомлених батьків;


– за знайомство з першим педагогом-монтессорі в нашому житті – Іриною Лебедєвою-Карасик. Вона вклала в нас частинку своєї душі та серця, і ми завжди із вдячністю згадуємо час її роботи з нами й нашими дітьми;


– за те, що познайомила нас із такими чудовими психологами, як Юлія Мальована, Юлія Бойко та Юлія Шевченко. Вони вже кілька років своїми лекціями, семінарами і тренінгами допомагають зрозуміти внутрішній світ – наш і наших дітей.


Дякую Світлані Гончаровій за те, що навчила наповнювати СЕБЕ, планувати час і бути серцем сім'ї.


Дякую Катерині Пилипчук за розуміння, що все, що я роблю, називається усвідомленим батьківством, за віру в мене й надання сил.


Ну і, звичайно, Ірині Запотоцькій – за те, що ця книга побачила світ.


ДЯКУЮ!

Рецензії та відгуки

«Ця книга присвячена темі усвідомленого батьківства як необхідної умови для щасливого зростання й розвитку дитини. І в цьому її найбільша цінність. Адже того, як бути хорошою мамою, не навчають ані в садку, ані у школі, ані навіть у найкращому вищому учбовому закладі. А тому більшість мам має два шляхи реалізації в материнстві: відтворювати досвід своїх матусь-бабусь, покладаючись на їхню думку й поради, або шукати свій секрет успіху в новій для себе ролі мами.


Щодо першого варіанту, то в наш час стрімкої зміни довкілля буває складно, а то й неможливо або недоцільно переносити досвід батьківства попередніх поколінь на сучасних діточок. Я вже не кажу про те, що не так багато молодих мам прагнуть бути у всьому схожими на власних мам. І тоді їм на порятунок прийде книга Альони Попової «Мама 3.0: хочу і буду!».


У своїй книзі автор у живій, іноді іронічній формі, легко й невимушено розповість про власний досвід материнства, підкаже напрямки для подальшого розвитку, освітить основні методики виховання та дасть практичні поради з організації життя, наповнення себе для мами як з дітьми, так і за їхньої відсутності.


Рекомендации для вас