ПереродженнЯ

О книге

Автор книги - . Произведение относится к жанрам космическая фантастика, мистика. Оно опубликовано в 2020 году. Международный стандартный книжный номер: 978-5-532-99365-5.

Аннотация

Складні енергоінформаційні структури на планеті ГЕЯ сформовані чужою для людей расою, опутують її в різних секторах. Люди, потрапив в них, втрачають свою ідентичність і здатність розвитку, що призводить к вимиранню колоній, після їх деградації. Врятувати колонію можуть лише вищі жерці Метрополії. Але як це зробити, якщо чужі заявляють претензії на частину секторів планети, яку вони захоплюють? Чи зможуть люди врятувати свої колонії і мешканців ГЕЇ від деградації?

Читать онлайн Радмір Говтва - ПереродженнЯ



Когда небесной тверди страж

Откроет вновь свои ворота,

Когда дух низкий осознав -

Возможность Быть получит снова,

Придут к нам разные мужи,

Попросят шанс воскреснуть снова.


Лишь своей искренностью дух

Получит право Быть, повторно.

И снисхождения уже

Он не получит в дар у Рода.

Так Будь, Живи, Расти проворно,

Используй шанс развиться снова.


Небесной тверди страж суров,

Не впустит в дом, без объясненья.

Ты заслужи проход трудом

Воздвигнись сам за поколенья.

Тогда и страж своим щитом

Опорой станет искупленью.


Пальніков Олексій

Глава 1


Мені подобається бути учасником експедицій по колонізації планет. Але останні роки це настільки рідко відбувається. У виділеному нам секторі космосу вільних планет, придатних для колонізації, уже немає. Ті планети, які умовно придатні для життя, вимагають більших ресурсів і часу по приведенню їх у стан, при якому доступні нам форми гуманоїдного життя могли б жити й розвиватися. Наша планета Батьківщина існує у двох світах, тонкому й виявленому. Тонкий світ завжди називаємо Батьківщиною, а виявлений – Метрополією. Є ще більш бездоганні світи, і, найімовірніше, вони існують на Батьківщині, але осягти їх неможливо без прогресу у власному розвитку.

Колись давно наші далекі предки змогли вивести всю цивілізацію на найвищий рівень розвитку, що дозволило нам увійти до складу всесвітньої ради, одержати право голосу в ньому й користуватися всіма його перевагами. Влада ради поширюється на всі галактики. Ми маємо право голосу, як у галактиках, де живуть наші колонії, так і у всесвіті. У галактиці, де розташована ГЕЯ є одинадцять різних рас. Вони утворять раду галактики. Якщо рада галактики не може дозволити протиріччя, то втручається раду нашому всесвіту. Це найвищий арбітраж, його рішення виконуються всіма без виключень. Його діяльність заснована на законах світобудови. Якщо потрібно розв'язати конфлікт, то в першу чергу, перевіряється, чи не був порушений хоч один із цих законів. А далі вже приймаються рішення на основі цих же законів. На догоду кому-небудь прийняти рішення не можна. Протистояти арбітражу не може ніхто, навіть цілком галактика з усіма расами не здатна виступити проти. Галактик у вселеної тисячі, і всі підлеглі єдиним законам. Хоча деякі й намагаються іноді обійти закон, але це виключення із правил, які рідкі.


Рекомендации для вас