Ответы на тесты на госслужбу Украины. Часть 1

О книге

Автор книги - . Произведение относится к жанрам государственное и муниципальное управление, законы и постановления. Оно опубликовано в 2020 году. Книге не присвоен международный стандартный книжный номер.

Аннотация

Ответы по специализированному законодательству для кандидатов, желающих принять участие в конкурсе на государственную службу Украины в: 1) Министерство экономики и развития 2) Администрацию Президента Украины 3) Национальное агентство государственной службы Украины. Ответы на тесты, которые размещены на сайте career.gov.ua и продублированы на сайтах обозначенных ведомств. Дата актуализации: 01.05.2020 г. Ответы на специализированное законодательство других министерств Украины читатель сможет найти в Части №2. Тесты и ответы на тесты на украинском языке (на языке оригинала).

Читать онлайн Владимир Дубовик - Ответы на тесты на госслужбу Украины. Часть 1


Національне агентство державної служби


Присутність якої кількості членів конкурсної комісії необхідна для правоможності засідання такої комісії?

Б) не менше як дві третини її членів;


У      присутності      якої      кількості      членів      конкурсної      комісії проводиться тестування?

Б) не менш як двох;


У який строк члени конкурсної комісії оцінюють розв’язані ситуаційні завдання?

А) не пізніше ніж протягом трьох робочих днів після їх розв’язання;


Протягом якого строку можуть використовуватися результати тестування на знання законодавства у разі участі кандидата в іншому конкурсі на зайняття вакантних посад державної служби?

Г) шести місяці


Яка кількість експертів залучається до роботи конкурсної комісії для відбору осіб на зайняття посад фахівців з питань реформ категорій «Б» та «В»?

Б) три;


За який період часу до початку засідання конкурсної комісії для відбору осіб на зайняття посад фахівців з питань реформ запрошуються залучені до її роботи експерти?

Б) не пізніше ніж за 48 годин;


Який орган затверджує перелік питань на знання спеціального законодавства та варіанти відповідей для проведення конкурсу на зайняття посад фахівців з питань реформ?

Г) державний орган, у якому оголошено конкурс.


Хто визначає час для проведення співбесіди з кандидатом на зайняття посад фахівців з питань реформ категорій «Б» та «В»?

Б) конкурсна комісія;


Протягом якого терміну служба управління персоналом державного органу, в якому проводиться конкурс, повідомляє кандидатів про результати розгляду інформації, поданої кандидатами для участі у конкурсі?

Б) не пізніше ніж протягом трьох робочих днів з дня надходження такої інформації;


Ким      затверджуються      ситуаційні      завдання      для      перевірки професійних знань на зайняття посад фахівців з питань реформ категорій

«Б» та «В»?

Б) конкурсною комісією;


Які види тестування обов’язково проходять кандидати на зайняття посад категорії «А»?

Б) на знання законодавства та на абстрактне мислення;


Яка кількість кандидатів на зайняття посад фахівців з питань реформ допускається до співбесіди?

Б) не більше п’яти кандидатів, які мають найвищий рейтинг;


Які кандидати проходять тестування у Центрі оцінювання на зайняття посад державної служби?

В) посад категорій «Б» і «В» у міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади (крім посад у їх територіальних органах, які утворені як структурні підрозділи апарату, що не мають статусу юридичної особи);


Рекомендации для вас