Tiibeti massaaži meetod helikaussidega «Tsering Ngodrubi» traditsioonis

О книге

Автор книги - . Произведение относится к жанрам эзотерика / оккультизм, медицина, общая психология. Год его публикации неизвестен. Международный стандартный книжный номер: 9785005005052.

Аннотация

The book is in Estonian. Raamat on eesti keeles. Vibroakustische Klangschalenmassage: Kontakttechnik. Lehrmittel.Viktor Ogui – Pädagoge, professioneller Masseur, Psychologe, Erfinder, Medizinarbeiter, Reisender und WellnessexperteVibroakustische Klangschalenmassage: Kontakttechnik in der Tradition Tsering Ngodrub – ist eine effektive gesundheitsrelevante Behandlung durch Massage mit Hilfe einer geschmiedeten Klangschale.

Читать онлайн Viktor Ogui - Tiibeti massaaži meetod helikaussidega «Tsering Ngodrubi» traditsioonis


Редактор Anna Tarasenko

Иллюстратор Anna Tarasenko

Дизайнер обложки Anna Tarasenko

Дизайнер обложки Marina Dobrenko

Фотограф Andrey Terebilov

Фотограф Viktor Ogui

Переводчик Lilia Martmaa

Переводчик Helen Kooviste


© Viktor Ogui, 2019

© Anna Tarasenko, иллюстрации, 2019

© Anna Tarasenko, дизайн обложки, 2019

© Marina Dobrenko, дизайн обложки, 2019

© Andrey Terebilov, фотографии, 2019

© Viktor Ogui, фотографии, 2019

© Lilia Martmaa, перевод, 2019

© Helen Kooviste, перевод, 2019


ISBN 978-5-0050-0505-2

Создано в интеллектуальной издательской системе Ridero

Hoiatus

Selle väljaande sisu on mõeldud ainult üldiseks informeerimiseks ja ei saa asendada spetsialisti praktilist konsultatsiooni. Väljaannet ei tohi kasutada meditsiiniõpikuna, samuti eesmärgiga diagnoosida või ravida haigusseisundeid või nende ägenemist. Sellises olukorras on soovitatav koheselt konsulteerida oma raviarstiga. Kirjastaja ja väljaande autorid ei kanna vastutust kahju eest, mis on tingitud sellistest tegevustest nagu ravi, eneseravi või ravist keeldumine, mis on võetud ette tuginedes käesolevas väljaandes sisalduvale teabele.

Käesolev väljaanne kannab tutvustavat iseloomu ja on koostatud eesmärgiga jagada seda kogemust mis autoril on, määratleda hüpoteesid ning probleemid mis kaasaegses maailmas Tiibeti helikausside kasutamisega seonduvad. Ühtlasi juhib autor tähelepanu Tiibeti helikausside mõju uurimise vajalikkusele, et väljaselgitada kuidas helikausid inimese organismile mõjuvad.


Sissejuhatus

Kaasajal on Tiibeti helikausside ja nendega praktiseerimise suhtes palju küsimusi ja vastuolulist infot. Eriti palju küsimusi kerkib esile termini "massaaž" kasutamisel helikaussidega seoses. Paljuski on vastuolulisus tingitud sellest, et helikausside kasutamise osas puudub standardiseeritud kirjeldus või vähemalt täpselt säilinud traditsioon. Paljude arutelude ajal kommenteerivad vastased oma kogemust helikaussidega, unustades üsna sageli, et ühele neist asetas meister praktikat sooritades kausi kehale, aga teise puhul kasutas helikaussi eemal, kausiga keha vastu puutumata. Lisaks on nendel aastakümnetel, mil eurooplased helikaussidega tutvusid, loodud palju legende ja müüte – täielikult ilma teadusliku põhjenduse või tõsise uurimistööta. Seotud väljaannetes lokkab mõistete "aura", "tšakrad", "energia", "astraalne", "planetaarsed helid" jms kasutamine.


Рекомендации для вас