ЧОРТІВ ПОСОХ

О книге

Автор книги - . Произведение относится к жанру современная русская литература. Год его публикации неизвестен. Международный стандартный книжный номер: 9785449609212.

Аннотация

Час-поняття відносне. Його можна розтягнути до нескінченності або, стиснувши до розміру піщинки, наповнити абсолютною правдою. А потім, перетворивши на пил, розвіяти у Всесвіті, створюючи нову Галактику справжньої правди. І знову шукати правду серед мільйонів зірок. Данило, за порадою друзів стрибнувши з парашутом, потрапляє в просторово-часовий континуум. Опинившись в пеклі у самого «крилатого», намагається змінити минулі помилки… чи вдасться йому це, ми дізнаємося з книги автора.

Читать онлайн Родіон Рахімов - ЧОРТІВ ПОСОХ


© Родіон Рахімов, 2019


ISBN 978-5-4496-0921-2

Создано в интеллектуальной издательской системе Ridero

Від автора

«… Хочеш бути майстром,

макай своє перо в правду. Нічим

іншим більше не здивуєш».

Василь Шукшин.

«Друкувався в періодичній пресі як журналіст і публіцист. Був абсолютно безголосим, коли треба було підспівати всесильному гласу світу цього, і голосив, коли треба було сказати своє вагоме слово на користь тих, хто не міг висловитися. Як прозаїк друкувався в багатьох центральних і регіональних газетах, журналі «НАША ВУЛИЦЯ» та альманасі «ПРОЗА». Автор трьох книг: «Будяк. Репортаж з піднебесся», «Діалог. На порозі останньої війни», «Чортів посох».

Цікава штука життя. Крутишся, крутишся і робиш все правильно. Але життя робить свої корективи, і підносить сюрпризи, від яких починаєш не тільки думати, але ще й писати. І те, що вийшло, перед Вами. Може бути, з наївною завданням не залишити Вас БАЙДУЖИМИ до всього навколишнього, бо рано чи пізно воно торкнеться кожного з нас. В природі все взаємопов'язане. Помах крил метелика може викликати ураган. Сльоза голодної дитини, що впав на землю, може викликати повінь. Крик відчаю знедолених війною людей може викликати землетрус і тайфуни. Давайте не дражнити гусей!

Що стосується мене, я завжди був в опозиції до всього поганого з вірою в торжество справедливості».

З повагою, Родіон РАХІМОВ, журналіст, письменник-публіцист, еколог, громадський діяч, член Спілки письменників Росії.

Чортів посох

Репортаж із піднебесся

«Час – поняття відносне. Її можна розтягнути до нескінченності або стиснувши до розміру піщинки наповнити абсолютною правдою. А потім, перетворивши на порох розвіяти у Всесвіті, створюючи нову Галактику істиної правди. І знову шукати істину серед мільйонів зірок?»


«І побачив Бог світло, що він гарний; і відокремив Бог світло від темряви».

Старий завіт. Гл.1.Ст..4.


«Бог говорить з нами лицем до лиця тільки тоді, коли у нас у самих є особа».

К. Льюїс.

Замість прологу

День видався напрочуд ясним. Весь попередній день і вечір я тішив себе надією, що буде нельотна погода і відкладуть стрибки. Але марно. І ось старенький «кукурузник», відірвавшись від бетонки, нахиливши зеленими пооббиваними крилами, набирав висоту. Стрибнути з парашутом для людини, якій стілець, поставлений на стіл, щоб загорнути лампочку, була вже висота – крутилася голова і тряслися жижки – була мрією всього життя.


Рекомендации для вас