Шукачі пригод з сузір'я Лебедя

О книге

Автор книги - . Произведение относится к жанрам книги о приключениях, книги для детей, прикладная литература. Год его публикации неизвестен. Международный стандартный книжный номер: 9785447423575.

Аннотация

На сторінках цієї казкової історії мої онуки та діти нового покоління (а, можливо, й їхні батьки;) знайдуть орієнтири стосовно того, як жити у гармонії з собою, власними думками, оточуючим світом і природою. Казкові персонажі, з якими веде бесіду Майстриня, у діалогах дають відповіді на безліч запитань, що постають перед будь-ким, хто прагне заглибитися у власну природу (чи не ця риса є ключовою особливістю «нових дітей»?). Що впливає на поведінку людини?

Читать онлайн Валентина Островська - Шукачі пригод з сузір'я Лебедя


© Валентина Островська, 2015

© Валентина Францевна Островская, фотографии, 2015


Редактор Марина Михайловна Костючок


Создано в интеллектуальной издательской системе Ridero.ru

Космічні простори – хто про них не мріяв? Напевно, нема таких людей, які б не замислювались, про навколишній світ, який ми бачимо, піднявши очі догори. Світ земних процесів нам відомий, а от космічних – загадка, яку людство ще не скоро пізнає. Так думаю я. А, як мислиш ти? Знаю, тебе теж цікавить сам процес життя. Так, у кожного своя думка і свій простір бачення. Адже світ багатогранний. Кожна людина, народившись, повинна пізнати свою грань бачення світу. З твого дозволу, хочу поділитися своїм баченням. Воно дещо дивне, але я маю надію, що саме ти мене зрозумієш. Моє пізнання приходило до мене через сни, а також з інших джерел. Про одне з таких джерел спробую тобі розповісти.

Мандруючи у снах, я бачила той різноманітний космічний світ, невидимий, що навколо людей, в їхніх думках, емоціях та почуттях. Сни не дивували, адже я їх бачила ще з раннього дитинства. А от те, що бачила навколо кожної людини – дивувало. Як і всі, я відмовлялася сприймати, те що бачила, однак сни повторювались. Щоденні бачення світу, що творить людина – і я врешті решт згодилася. Почала сприймати спокійно. Намагалася розповісти рідним та близьким – мене не розуміли. Тоді почала по троху записувати. Саме ті записи стали основою розповіді, написаної тобі, мій любий Славчику.

Їх було двоє – Лііі та Лууу. Чому було? Адже вони вже не матимуть можливості потрапити на нашу планету. Чому? Пояснення отримаєш далі.

Лііі – дівчинка і хлопчик – Лууу. Так вони мені відрекомендувались. Діти 7—10 років. Наші дітлахи бігають на вулицю, грають у футбол та в інші дитячі ігри. А вони мандрують світами сонячних систем.

Так, мені теж було дивно, але вони – сама досконалість в розвитку сили розуму і душі. Їм дозволяють батьки мандрувати, але не дозволяють виходити на контакт з іншими. Так-так, ми для них «інші» – живі чудові істоти. До нас вони ставляться як бабусі з дідусями до онуків. Опікуються наче малесенькими, навіть бояться приторкнутися, аби не спричинити болю.

Саме через їх чистий потенціал світла, нам можуть нашкодити, завдати болю, адже біля них горять надбудови зла. Вони не бояться нас, ми їм шкоди спричинити не можемо, хоч забруднені ємоціонально Ми відрізняємось потенціалом енергетичним, створеним нашим розумом. Люди їх приваблюють вібраціями мозку, так як і інші поза – земні цивілізації. Дорослих ми не цікавимо, адже вони теж в дитинстві мандрували в минуле. Все, що нижче їхньої сонячної системи, є минулим для розумних істот з сузір’я Лебедя. Так вони мені розповідали. Людину приваблює щось невідоме і таємне, а от відоме вже не приваблює, так і в сузір'ї Лебедя. Там в дійсності життя казково – загадкове, неперевершено магічне, для нашого розвитку.


Рекомендации для вас